Boligindretning

… er mange ting, det kan være et lokale/rum der skal gøres noget ved, børneværelser er meget oppe i tiden og det samme er køkken/alrum. Det kan også være et nyt badeværelse eller noget helt andet, såsom ommøblering, farver på væggen, eller en lille altan der skal udnyttes. Det kan være den lille eller store have der skal bruges MEGET mere end hvad den bliver nu.

Køb/salg

Køb:

Skal du købe en bolig er det en rigtig god ide at få et fingerpeg om hvad det vil koste at få den kommende bolig gjort i stand til lige præcis det man gerne vil have, hvis den bolig man ser på trænger til en “kærlig hånd”. Det kan blive en fatal handel hvis man ikke har kendskab til hvad det koster, og mange har “brændt sig”. Dette kan jeg også hjælpe med.

Salg:

Har du en bolig du gerne vil sælge hurtigst muligt og have mest muligt for? I så fald er der masser af muligheder. kontakt mig inden du kontakter en mægler, og lad mig give en masse tips så du kan få solgt hurtigt og få mest muligt for din ejendom. Ofte er det ikke så meget der skal til.

Erhverv

Mange virksomheder er ikke særlig indretningsvenlige, når det kommer til kontorer til deres ansatte, eller showroom til kunder. Man ved f.eks. at hvis kontorer er kolde og kedelige er personale ikke lige så motiveret som hvis lokalet og omgivelserne er mere “hjemmelige” og hyggelige. Man bliver langt mere motiveret hvis et rum er hyggeligt, fremfor “koldt” og uden inspiration, så vil du have langt mere motiveret personale så lad mig komme forbi og give et bud på hvad lige præcis I kan gøre. Det samme gælder butikslokaler (gør det rigtigt fra starten). Oftest bliver butikslokaler lavet om flere gange fordi man ikke lige har tænkt på nogle af de vigtigste ting i forhold til kunderne.

Ring om pris i forhold til hvad der skal ses på.

Priser

1400,- plus moms (betales ved ankomst) Plus kørsel hvis det ligger mere end 20 km fra Grenaa.

Besøg varer ca 1,5 time for private hvor vi når igennem det meste. Er i flere der i samme område vil have hjælp så er der rabat:

2 steder: 1200,- pr sted*
3 steder: 1100,- pr sted*

* Plus moms og 1 gang kørsel som deles hvis det ligger mere end 20 km fra Grenaa.

Skal der hjælpes med andre ting end farvekort, ommøblering, og div, finder vi sammen en færdig pris. Dette gælder også for køb og salg.


Før:

Efter: